Ik zoek een sportmaatje, omdat samen leuker is dan alleen! -

Nieuw - De sportkaart


IkzoekeenSportmaatje.nl sportpas

De Sportkaart

Voordelig sporten met de sportkaart

Ikzoekeensportmaatje.nl is met het steeds toenemende ledenaantal inmiddels een flinke portal van betekenis geworden.

Wij zijn toe aan een volgende stap. Op korte termijn willen wij een sportkaart introduceren die leden van ikzoekeensportmaatje.nl aantrekkelijke voordelen biedt bij verschillende aangesloten sportorganisaties. Denk hierbij aan kortingen op bijvoorbeeld greenfees van golfclubs, aantrekkelijke arrangementen bij fitnessclubs of wandelverenigingen. Natuurlijk is dit slechts een klein deel van de mogelijkheden! Inmiddels hebben wij contact gelegd met een aantal organisaties en zijn we daadwerkelijk in gesprek om tot een samenwerking te komen.

Natuurlijk gaat alleen de zon voor niets op. In ruil voor aantrekkelijke aanbiedingen bieden wij onze partners de mogelijkheid om een eigen pagina op deze site te hebben. Daarnaast zullen er wellicht mogelijkheden worden geschapen voor sportgerelateerde advertenties.

Om de de kosten van de Sportkaart laag te houden, zodat met slechts een paar keer sporten de kosten al weer zijn terugverdiend.

Zodra de samwerking met de meerdere organisaties een feit is zullen wij dit op de site bekend maken en zal De Sportkaart definitief worden geïntroduceerd.
AANBIEDINGEN
  • Golfbaan Spaarnwoude
    Bij Golfclub Spaarnwoude kunt u met de Sportkaart van Ikzoekeensportmaatje.nl een greenfee boeken tegen het Loyalty-tarief. Dit betekent EUR 10,- korting op 18 holes en EUR 5,- korting op 9 holes.

    Meer info